Hvem er vi og hvad kan vi?

Vi er dedikeret til at hjælpe startups, SMV’er og investorer med at udvikle forretningen og sikre succes.

VIRKSOMHEDER
Uanset om vores indsats drejer sig om optimering af den daglige drift, videreudvikling af strategier, hjælp til finansiering eller hvad det nu måtte være, kan I stole på vores ekspertise og vilje til at levere resultater. Vi tilbyder services inden for strategi, planlægning, organisering af back office, effektive rutiner til styring af selskabet og meget mere. Vi arbejder hands-on med opgaverne og bringer vores omfattende erfaring med forretningsførelse fra startups og store corporations i spil til gavn for vores kunder.

Med en struktureret organisering af virksomheden, så den kører velsmurt og effektivt, sparer I masser af tid og penge. Det giver mening og kan ses på bundlinjen! Lad os hjælpe med at skabe orden og overblik, så I kan fokusere på opbygning af forretningen.

INVESTORER
For investorer, der har behov for en grundig vurdering inden de investerer i en ny virksomhed, tilbyder vi en Health Check-service. Formålet er at opnå et dybere indblik i virksomhedens styrker og svagheder, og hvordan den drives.

Efterfølgende kan vi hjælpe med at implementere de nødvendige forbedringer.

Vi indgår gerne på ad hoc basis som en del af teamet i jeres porteføljevirksomheder, eller direkte i jeres egen investeringsvirksomhed.

YDERLIGERE INFORMATION
Læs mere her på siderne eller kontakt os for en snak om vores services.

Sammen kan vi skabe en mere effektiv, fejlfri og succesfuld fremtid for jeres virksomheder og investeringsportefølje. Vi glæder os til at høre fra jer!

 

Om All Ears Innovation

All Ears Innovation tilbyder konsulentydelser leveret af Peter Grønbæk og et netværk af specialister.

Peter Grønbæk er en erfaren erhvervsleder og investor med omfattende baggrund inden for start-ups, SMV’er og multinationale virksomheder, herunder internationale musikkoncerner og tech-virksomheder.

Senest har han arbejdet for Sony Music International og co-founded den internationale SaaS platform Selfcast, der p.t. opererer i 10 lande. Han har opnået flere exits og er vinder af Sony Music International Innovation Contest.

Peter Grønbæk har beskæftiget sig med stort set alle strategiske og operationelle fagområder inden for virksomhedsdrift og er en stærk og innovativ problemløser. Både på det strategiske niveau og når det er nødvendigt at dykke helt ned i maskinrummet for at få sat skik på forretningen.

Med disse værdifulde erfaringer i bagagen tilbyder All Ears Innovation sin viden, ekspertise og entusiasme til talentfulde virksomheder der ønsker at blive endnu bedre.

 

 

Send en kort beskrivelse af dit behov og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Navn*

Email*

Telefonnummer*

Virksomhed

Besked